Appartement

Dilsen-Stokkem

€ 284.110
  • 2

  • 106 m²

APPARTEMENT 2 GELEGEN IN RESIDENTIE VALKENNEST TE ROTEM.

KENMERKEN APPARTEMENT
- Gelijkvloers appartement
- 2 Slaapkamers.
- Oppervlakte: 106m².
- Terras: 37,28m².
- Tuin: 63m²

ALGEMEEN
Deze 7 appartementen maken deel uit van een nieuwe kleinschalige residentie, welke opgericht zal worden langs de Rijksweg op wandelafstand van het centrum van Rotem. Je geniet hier van een vlotte bereikbaarheid met de bushalte zelfs pal voor je deur.
---
INDELING
Op het gelijkvloers bevinden zich 3 appartementen van 106m² en 130m². De gelijkvloerse appartementen hebben naast een ruim terras ook een privatieve tuin. Op de eerste verdieping situeren zich eveneens 3 appartementen met oppervlaktes van 92m² tot 96m², allen met een terras. Op de bovenste (2de verdieping) bevindt zich het penthouse van maar liefst 144m². Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers. 
---
PARKEREN & BERGING
Voor een optimaal comfort is er ondergrondse een parkeerkelder voorzien waar zich tevens de privatieve kelderbergingen bevinden. Parking en kelderberging is verplicht bij te kopen. 
---
AFWERKING
In Residentie Valkennest geniet u van een instapklare afwerking naar eigen smaak. In de verkoopprijzen zijn reeds mooie budgetten voorzien voor de binnenafwerking.
---
BEN-APPARTEMENTEN
De appartementen worden gebouwd volgens de BEN-norm en zullen een E-peil hebben van <E10, uitgezonderd appartement 7 heeft een E-peil van E16. Alle appartementen zijn voorzien van 6 zonnepanelen van 410Wp.  
---
PRIJZEN
Verkoop in het BTW-stelsel: de vermelde prijzen zijn exclusief BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten, aandeel basisakte en kosten nutsvoorzieningen. Contacteer ons voor een kostenraming.

KOSTENRAMING
U kan onderaan de advertentie een kostenraming van dit appartement downloaden. Vragen? Neem zeker even contact met ons op.

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer informatie: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be.

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen