Appartement

Maasmechelen

€ 203.000
  • 1

  • 67.5 m²

APPARTEMENT A1.2 IN WOONERF RIJKSPARK TE MAASMECHELEN.

KENMERKEN APPARTEMENT
- Residentie: “Solarahof” (gebouw A)
- Verdieping: 1
- Aantal slaapkamers: 1
- Oppervlakte: 67,50m²
- Terras: 10,00m²

ALGEMEEN
Welkom in woonerf Rijkspark: het begin van een bloeiende community in het hart van Maasmechelen. Hier tussen het groen en hedendaags comfort, ontstaat een nieuwe gemeenschap. En daarbuiten? Daar bruist de veelzijdige gemeente Maasmechelen waar je elke keer weer iets nieuws kan ontdekken, gewoon om de hoek. Leef in de gemeente, beleef de omgeving. 

INDELING
Er werd gekozen voor een diversiteit aan appartementen met ook kleinere woonoppervlaktes zodat iedereen zijn gading kan vinden. De 6 aparte woonblokken zorgen voor voldoende rust & privacy en vormen een mooi harmonieus geheel.
GEBOUW  A (residentie Solarahof) omvat 36 appartementen.
GEBOUW B (residentie Valkenvlucht) heeft 26 wooneenheden.
GEBOUW C, D & E (residenties Novavest, Rijksroos & Maasmark) voorzien elk apart 11 appartementen.
GEBOUW F (residentie Heidehof) bestaat, ten slotte, uit 16 appartementen. 

De appartementen bestaan uit één, twee of drie slaapkamers en hebben een bewoonbare oppervlakte tussen 54m2 en 151m2, allen voorzien van een gezellig terras en grote raampartijen. 

PARKEREN & BERGING
Voor een optimaal comfort is er ondergrondse een parkeerkelder voorzien waar zich de autostaanplaatsen en kelderbergingen bevinden (bij te kopen). Optioneel kan er een individueel laadpunt voor elektrische wagens voorzien worden.

JOUW APPARTEMENT, COMPLEET AFGEWERKT & GESCHILDERD
Jouw ziel in elk detail, de afwerking helemaal op jouw maat. Door een samenwerking met de meest betrouwbare partners word je stap voor stap begeleid doorheen heel het proces van de inrichting van je appartement. Je krijgt de kans om zelf te beslissen over de afwerking van het sanitair, de keuken en de tegels. Alle details en verschillende mogelijkheden worden samen met je besproken. Alles om een plek te creëren die jouw eigenheid weerspiegelt maar ook voldoet aan al jouw eisen op het vlak van kwaliteit.  

E-PEIL E10
Exclusieve duurzaamheid, de enige keuze. Daarom E-peil 10, een E-peil dat er voor zorgt dat jouw appartement klaar is voor de toekomst én meer dan voldoet aan de huidige nieuwbouwnormen. 

VASTGOED IS DE TOEKOMST
Ben je op zoek naar een uiterst rendabele investering? Dan is dit project alvast een grote meerwaarde als investeringsvastgoed. Omwille van de diversiteit aan appartementen, is er zeker een appartement dat binnen het budget past. Ontdek deze locatie en je weet meteen dat dit een veilige belegging is.

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten, aandeel basisakte en kosten nutsvoorzieningen. Contacteer ons voor een kostenraming.

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer informatie: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be.

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Downloads

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen