Huis

Dilsen-Stokkem

€ 409.162
  • 3

  • 188.1 m²

WONING 21 IN WOONPROJECT TATTENEJUM TE STOKKEM.

KENMERKEN WONING
- 3 Slaapkamers.
- Oppervlakte woning: 188,10m².
- Oppervlakte tuin & terras: 69,72m².
- Carport: 2 standplaatsen.

ALGEMEEN
Met veel plezier stellen wij “Tattenejum” aan u voor: een duurzaam en energie-efficiënt woonproject in het centrum van Stokkem. Het project is genoemd naar de voormalige school die stond op deze site. Met veel aandacht voor wooncomfort en duurzaamheid, is dit een aantrekkelijke thuishaven voor jong en oud. 

Tattenejum bestaat uit verschillende woningtypes voor iedereen en iedere gezinssituatie. Zo zullen er 7 woningen gebouwd worden, 35 appartementen, 18 urban lofts & 3 handelsruimten. Een van de handelsruimtes zal ingevuld worden door een supermarkt, waardoor boodschappen doen echt op wandelafstand mogelijk is.

INDELING
GEBOUW A & B omvatten samen 35 appartementen met een bewoonbare oppervlakte van 69m² tot 159m² en met een keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers. In dit gebouw bevinden zich op het gelijkvloers ook de handelsruimtes. 
GEBOUW C voorziet 18 urban lofts met een bewoonbare oppervlakte van 70m² tot 144m² en met een keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers. 
GEBOUW D bestaat uit 7 woningen met allen 3 slaapkamers en hebben een oppervlakte van 140m² tot 198m².

PARKEREN & BERGING
Voor een optimaal comfort is er ondergrondse een parkeerkelder voorzien waar zich de autostaanplaatsen en kelderbergingen bevinden (bij te kopen). De autostaanplaatsen worden standaard voorzien van bekabeling voor een oplaadpunt voor elektrische wagens. 

AFWERKING
De afwerking van de appartementen en woningen zal gebeuren aan de hand van drie unieke afwerkingsstijlen, door interieurarchitecten samengesteld. Deze stijlen bieden u de vrijheid om uw woning of appartement naar wens te personaliseren, terwijl tegelijkertijd de harmonie binnen het project behouden wordt. Of u nu van een tijdloze look, klassieke sfeer of moderne stijl houdt, er zijn opties voor elke smaak. U beslist! 

E-PEIL 0
De appartementen van Tattenejum hebben allen een E-peil van E0. Door middel van individuele geothermische warmtepompen heeft u een toekomst gericht verwarmingssysteem waarmee u tevens kan koelen. Voor ieder appartement zijn er voldoende zonnepanelen voorzien om het verbruik van de warmtepomp, de ventilatie én het gemiddeld huishoudelijk elektriciteitsverbruik te dekken. 
Enkele voordelen:  
- Vrijstelling op de onroerende voorheffing (5j)
- Passieve koeling voor een optimaal zomercomfort
- Energiezuinig appartement

PRIJZEN
De vermelde prijzen zijn exclusief BTW op de constructie, verkooprechten op de grond, ereloon notaris, opzoekingskosten, aandeel basisakte en kosten nutsvoorzieningen. 

KOSTENRAMING
U kan onderaan de advertentie een kostenraming van dit appartement downloaden. Vragen? Neem zeker even contact met ons op.

Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.N78vastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's. Meer informatie: +32 (0)89 86 18 88 of info@N78vastgoed.be.

N78 vastgoed


Rijksweg 235, 3650 Dilsen-Stokkem

T: +32 89 86 18 88


Contacteer ons voor meer info

Meer in detail

Contacteer ons

Wenst u meer informatie over deze eigendom?

U moet een aanspreking selecteren.
U moet uw voornaam invullen.
U moet uw naam invullen.
U moet uw e-mailadres invullen.
U moet uw telefoon invullen.
U moet een vraag invullen.
U moet akkoord gaan met onze algemene voorwaarden.

vergelijkbare eigendommen